024 - 799 90 76

Letselschade advocaat nodig in Nijmegen of omgeving?

Bedrijfsongeval in Nijmegen?

Een ongeluk op de bouwplaats, van een trap vallen omdat de trap niet goed vast stond of een ongelukje met de snijmachine in een slagerij: helaas gebeuren er dagelijks bedrijfsongevallen in Nijmegen en omstreken. Een bedrijfsongeval kan zeer vervelende gevolgen hebben. U kunt bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken of extra medische zorg nodig hebben.

Aansprakelijkheid

Als er iemand anders aansprakelijk is voor het bedrijfsongeval, is er sprake van letselschade. Bij letselschade in Nijmegen of omgeving van Nijmegen kunt u de hulp inschakelen van De vakman. Wij zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt die u verdient.

Materiële en immateriële schade

De letselschade die u op kunt lopen als gevolg van een bedrijfsongeval kan materieel en immaterieel van aard zijn. Met materieel wordt schade bedoeld zoals inkomensverlies of extra kosten voor medische zorgt. Psychisch leed wordt ook wel immateriële schade genoemd. U kunt bijvoorbeeld last hebben van blijvende littekens of een trauma hebben opgelopen. Ook hiervoor heeft u recht op een schadevergoeding.

Juridische hulp na bedrijfsongeval

Vraag uw letselschadespecialist uit Nijmegen waar u recht op heeft. Juridische hulp na een bedrijfsongeval is geheel kosteloos als u zelf niet aansprakelijk bent. De aansprakelijke betaalt namelijk niet alleen uw vergoeding, maar ook uw rechtshulp. Twijfel daarom niet en neem een specialist in de arm.

Waarom kiest u voor ons?

  • Kosteloos kennismakingsgesprek
  • Kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke aanpak
  • Constant in opleiding voor de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze rechtsgebieden

• Letselschaderecht
• Verzekeringsrecht
• Gezondheidsrecht
• Arbeidsrecht
• Strafrecht

Werkgebied

Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Nijmegen-Noord, Dukenburg, Malden, Lindenholt, Wijchen, Beuningen, Groesbeek.

Hoofdvestiging