024 - 799 90 76

Letselschade advocaat nodig in Nijmegen of omgeving?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval

Ook als u aan het werk bent kunt u letselschade oplopen. Slechte arbeidsomstandigheden op uw werk kunnen blijvende klachten en arbeidsongeschiktheid veroorzaken. Bent u van een grote hoogte gevallen of heeft u letsel opgelopen door gevaarlijke machines? De aansprakelijkheid bedrijfsongeval is soms lastig vast te stellen. Had de werkgever een verzekering af moeten sluiten of is de werknemer zelf aansprakelijk als hij of zij valt tijdens werktijd? Elke situatie is anders en ook al zijn er wetten en vergelijkbare zaken die we kunnen raadplagen, toch moet een uniek ongeval altijd opnieuw beoordeeld worden. Een letselschade advocaat kan u helpen met de beoordeling van uw situatie en of het zinvol is om te pleiten voor uw zaak.

Werkgever aansprakelijk?

Uw werkgever moet zorgen voor een veilige werkomgeving. Bij een bedrijfsongeval wordt deze zorgplicht al snel geschonden, waardoor de werkgever aansprakelijk is. Om tot een schadevergoeding te komen is het belangrijk om te weten of uw werkgever aan zijn plicht heeft voldaan. Bij grotere ongevallen dient de werkgever een melding van het ongeval te doen bij de Inspectie SZW. Zij stellen een onafhankelijk onderzoek in naar het bedrijfsongeval. Op basis hiervan wordt vastgesteld of de werkgever aansprakelijkheid is.

Werkgever aansprakelijk stellen

Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen? Een van onze letselschade advocaten kan u helpen vast te stellen of de aansprakelijkheid van het bedrijfsongeval bij het bedrijf ligt. Niet alleen lichamelijke schade, maar ook emotionele schade kan vergoed worden. Neem voor een advocaat op het gebied van bedrijfsongevallen in de regio Nijmegen contact op met De vakman. Wij weten precies wat er onder de werkgeversaansprakelijkheid valt en helpen u graag bij het verkrijgen van de vergoeding waar u recht op heeft. Bel ons op 024 - 799 90 76 of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Waarom kiest u voor ons?

  • Kosteloos kennismakingsgesprek
  • Kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke aanpak
  • Constant in opleiding voor de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze rechtsgebieden

• Letselschaderecht
• Verzekeringsrecht
• Gezondheidsrecht
• Arbeidsrecht
• Strafrecht

Werkgebied

Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Nijmegen-Noord, Dukenburg, Malden, Lindenholt, Wijchen, Beuningen, Groesbeek.

Hoofdvestiging