024 - 799 90 76

Letselschade advocaat nodig in Nijmegen of omgeving?

Bedrijfsongeval in Nijmegen?

Ook als u aan het werk bent kunt u letselschade oplopen. Slechte arbeidsomstandigheden op uw werk kunnen blijvende klachten en arbeidsongeschiktheid veroorzaken. Bent u van een grote hoogte gevallen of heeft u letsel opgelopen door gevaarlijke machines? Schakel in dat geval een specialist op het gebied van letselschade in.

Uw werkgever moet zorgen voor een veilige werkomgeving. Bij een bedrijfsongeval wordt deze zorgplicht al snel geschonden, resulterend in de aansprakelijkheid van de werkgever. Om tot een schadevergoeding te komen is het belangrijk om te weten of uw werkgever aan zijn plicht heeft voldaan. Bij grotere ongevallen dient de werkgever een melding van het ongeval te doen bij de Inspectie SZW. Zij stellen een onafhankelijk onderzoek in naar het bedrijfsongeval. Op basis hiervan wordt vastgesteld bij wie de aansprakelijkheid ligt.

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen

De letselschade advocaat kan u helpen vast te stellen of de aansprakelijkheid van het bedrijfsongeval bij het bedrijf ligt. Niet alleen lichamelijke schade, maar ook emotionele schade kan vergoed worden. Neem voor een advocaat op het gebied van bedrijfsongevallen in de regio Nijmegen contact op met REX Advocaten. Wij weten precies wat er onder de werkgeversaansprakelijkheid valt en helpen u graag bij het verkrijgen van de vergoeding waar u recht op heeft.

Waarom REX Advocaten?

  • Kosteloos kennismakingsgesprek
  • Kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke aanpak
  • Constant in opleiding voor de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze rechtsgebieden

• Letselschaderecht
• Verzekeringsrecht
• Gezondheidsrecht
• Arbeidsrecht
• Strafrecht

Werkgebied

Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Nijmegen-Noord, Dukenburg, Malden, Lindenholt, Wijchen, Beuningen, Groesbeek.

Hoofdvestiging