024 - 799 90 76

Letselschade advocaat nodig in Nijmegen of omgeving?

Slachtoffer van medische fout in Nijmegen?

Iedereen maakt wel eens fouten. Sommige fouten hebben echter zeer ernstige consequenties, zoals een medische fout. Een medische fout kan zeer ingrijpende gevolgen hebben. Verkeerde medicatie kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat u nare bijverschijnselen krijgt waar u lange tijd last van heeft. Een fout tijdens een operatie kan een infectie als gevolg hebben.

Heeft u dagelijks last van de gevolgen van een medische fout in Nijmegen of omgeving van Nijmegen? Dan helpt de advocaat van De vakman u uw schade te verhalen. Wij zijn uw specialist op het gebied van letselschade in Nijmegen en omstreken.

Letselschadeclaim indienen na een medische fout

Als u het slachtoffer bent geworden van een medische fout, kunt u hiervoor een letselschadeclaim indienen. Uw specialist uit Nijmegen van De vakman helpt u hier graag bij. Het indienen van een schadeclaim vereist veel kennis en ervaring, want in veel situaties is het lastig om de aansprakelijkheid vast te stellen en de hoogte van de schadevergoeding te bepalen. Onze letselschadespecialisten weten precies hoe zij om moeten gaan met verzekeringsmaatschappijen en zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Wij helpen u graag na een medische fout in Nijmegen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Kosteloos kennismakingsgesprek
  • Kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke aanpak
  • Constant in opleiding voor de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze rechtsgebieden

• Letselschaderecht
• Verzekeringsrecht
• Gezondheidsrecht
• Arbeidsrecht
• Strafrecht

Werkgebied

Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Nijmegen-Noord, Dukenburg, Malden, Lindenholt, Wijchen, Beuningen, Groesbeek.

Hoofdvestiging