024 - 799 90 76

Letselschade advocaat nodig in Nijmegen of omgeving?

Schadevergoeding

Als u letselschade heeft opgelopen door toedoen van een ander, dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Door een ongeval kan uw leven in één klap op zijn kop komen te staan. U maakt ziektekosten, u loopt inkomsten mis en maakt daarnaast wellicht nog veel extra kosten, zoals voor vervoer of hulp in de huishouding. Als iemand anders aansprakelijk is voor uw letsel, dan kunt u een vergoeding krijgen voor al deze kosten.

Schadeclaim indienen in Nijmegen

Voor het verkrijgen van een schadevergoeding dient u een schadeclaim in te dienen bij de aansprakelijke partij. Wij kunnen u hier in Nijmegen en omstreken bij helpen. Wij helpen u graag bij het bepalen van de aansprakelijkheid, het vaststellen van de hoogte van de letselschadevergoeding en het indienen van een schadeclaim. Voor professionele juridische ondersteuning bij letselschade in de regio Nijmegen bent u bij De vakman aan het juiste adres.

Smartengeld

Niet alleen voor uw fysieke letsel kun u mogelijkerwijs een schadevergoeding krijgen, ook voor het geestelijk letsel dat u heeft opgelopen kunt u een vergoeding krijgen. Deze vorm van compensatie wordt ook wel smartengeld genoemd, en is bedoeld voor geleden pijn, een opgelopen trauma of bijvoorbeeld blijvende littekens.

Wilt u meer weten over het verkrijgen van een schadevergoeding of smartengeld? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze advocaten in Nijmegen. We helpen u graag.

Waarom kiest u voor ons?

  • Kosteloos kennismakingsgesprek
  • Kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke aanpak
  • Constant in opleiding voor de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze rechtsgebieden

• Letselschaderecht
• Verzekeringsrecht
• Gezondheidsrecht
• Arbeidsrecht
• Strafrecht

Werkgebied

Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Nijmegen-Noord, Dukenburg, Malden, Lindenholt, Wijchen, Beuningen, Groesbeek.

Hoofdvestiging