024 - 799 90 76

Letselschade advocaat nodig in Nijmegen of omgeving?

Smartengeld verhalen Nijmegen

Letselschade bestaat niet louter uit materiële schade. Een ongeluk gaat ook gepaard met immateriële schade, een schade die misschien nog wel ingrijpendere gevolgen voor uw leven heeft. Smartengeld is de vergoeding die u kunt krijgen voor immateriële letselschade, zoals leed, pijn en gederfde levensvreugde. Het is een vergoeding voor psychische en morele schade. Omdat deze schade vaak niet direct zichtbaar is, is het vaststellen van de precieze schade vaak een moeilijk proces. Voor dit soort zaken is veel ervaring en kennis nodig om de juiste juridische stappen te nemen.

Smartengeld berekenen

Smartengeldvergoedingen lopen sterk uiteen, van €1.500 voor kleinere ongevallen tot €75.000 voor bijzonder grote schade. Er zal altijd per geval bekeken moeten worden in hoeverre het slachtoffer hinder ervaart in het dagelijks functioneren. Verschillende factoren spelen mee in het bepalen van het smartengeld, zoals leeftijd en uitspraken van rechters in vergelijkbare zaken. Dit maakt het vaststellen van het smartengeld een ingewikkeld proces.

Wordt u beperkt in het beoefenen van uw hobby of heeft u littekens door een ongeval? U kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen waarin de letselschade advocaat van De vakman de mogelijkheden betreffende smartengeld met u bespreekt. Wij helpen u graag.

Waarom kiest u voor ons?

  • Kosteloos kennismakingsgesprek
  • Kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke aanpak
  • Constant in opleiding voor de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze rechtsgebieden

• Letselschaderecht
• Verzekeringsrecht
• Gezondheidsrecht
• Arbeidsrecht
• Strafrecht

Werkgebied

Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Nijmegen-Noord, Dukenburg, Malden, Lindenholt, Wijchen, Beuningen, Groesbeek.

Hoofdvestiging