024 - 799 90 76

Letselschade advocaat nodig in Nijmegen of omgeving?

Uw deskundige letselschadespecialist in Nijmegen

Wanneer u het slachtoffer bent van letselschade kan uw letselschadespecialist uit Nijmegen u uitstekend bijstaan. Als advocaat hebben wij bovendien de mogelijkheid om te procederen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van letselschadebureaus.

Buiten de rechtszaal oplossen

Hoewel de meeste letselschadezaken buiten de rechtszaal worden opgelost, kan uw letselschadespecialist wel deze stap nemen. Wij geven hier echter niet de voorkeur aan, zaken kunnen lang duren en wij begrijpen dat u zo snel mogelijk uw leven weer wilt oppakken. In veel gevallen lukt het ons om de zaak buiten de rechtszaal om op te lossen. Indien er toch een zaak nodig is, staan wij u op deskundige wijze bij.

Wat doet uw letselschadespecialist voor u?

Uw letselschadespecialist uit Nijmegen helpt u van begin tot eind met uw letselschadezaak. Wij stellen allereerst de aansprakelijkheid vast, dit is een voorwaarde voor het indienen van een letselschadeclaim. Vervolgens kijken we naar de ernst van de schade en stellen de hoogte van de vergoeding vast. Wij dienen een letselschadeclaim in en overleggen met de aansprakelijke partij (vaak de verzekeringsmaatschappij van de verantwoordelijke) over de schadevergoeding. U hoeft zelf niets te regelen, uw letselschadespecialist helpt u bij letselschade in Nijmegen en in de wijde omgeving van Nijmegen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Kosteloos kennismakingsgesprek
  • Kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke aanpak
  • Constant in opleiding voor de laatste ontwikkelingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Onze rechtsgebieden

• Letselschaderecht
• Verzekeringsrecht
• Gezondheidsrecht
• Arbeidsrecht
• Strafrecht

Werkgebied

Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Nijmegen-Noord, Dukenburg, Malden, Lindenholt, Wijchen, Beuningen, Groesbeek.

Hoofdvestiging